• Pardoseli din pluta

Longevitatea pardoselii de pluta se datoreaza elasticitatii sale. Gratie aceleiasi proprietati, comparativ cu pardoseala de lemn masiv sau cu cea de bambus, pardoseala de pluta este mai placuta la pasit si mult mai silentioasa.
Pardoselile de pluta sunt o optiune interesanta si din considerente ecologice si de protejarea naturii. Materia prima este pluta obtinuta prin decojirea scoartei stejarului de pluta (Quercus Suberus). Acest arbore creste in paduri protejate, iar exploatarea sa nu presupune taierea copacului. Scoarta de pluta se recolteaza o data la 9-10 ani. Dupa recoltare, in urmatorii ani scoarta se reface si copacul nu moare ci are o viata de pana la 200 de ani. Practic alegerea pardoselii de pluta nu determina distrugerea naturii, ci ofera posibilitatea de a produce in continuare materiale „naturale”.


Pluta este inegalabila datorita sumei proprietatilor combinate in acelasi material. Nici un alt material, natural sau artificial nu intruneste toate aceste insusiri: izolare termica, izolare acustica si antivibratii, antialergenica, antibacteriana, antistatica, rezistenta la uzura si abraziune, greutate specifica redusa, impermeabilitate, elasticitate, nu este atacata de carii, impiedica formarea mucegaiului. Toate aceste proprietati recomanda pluta ca material “verde” deosebit de valoros, performant, natural si regenerabil. O alternativa pentru cei care nu vor sa faca compromisuri.


Pluta poate fi sub forma de covor, dale, lamele  cu sau fara substrat, cu montaj prin lipire sau flotant. Pardoselile din pluta se pot reconditiona(slefui) in cazul deteriorarii finisajului.

 Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj

 

 • PVC – Linoleum

- montaje prin lipire, in dale sau covoare, sudate sau sigilate ideale pentru birouri, holuri, cantine, unitati medicale sau spatii publice dar si rezidentiale.

 Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj

 • Mocheta – Cauciuc

- montaje prin lipire in domeniu rezidential, public, sportive.

 Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj Alveco montaj