• Parchet
- lemn masiv
          Fiecare bucata de lemn masiv este unica, datorita speciei,variatiilor de culoare si particularitatilor fiecarui copac din care este obtinuta .
Poate sa fie finisat sau nefinisat, cu sau fara nut-feder, cu orice latime,lungime sau grosime se poate monta prin lipire sau cu prindere mecanica, pe aproape orice tip de suport
Un avantaj  major este faptul ca dupa o perioada de timp se poate slefui, si dupa fiecare slefuire, pardoseala de tip parchet masiv va arata ca noua. Punctele forte ale acestui tip de parchet sunt durata mare de exploatare(80-100 ani), senzatia de stabilitate, posibilitate de a fi raschetat/slefuit de mai multe ori, poate fi colorat si  expus la diferite tipuri de finisaj, dupa fiecare reconditionare
- stratificat
Lamelele de parchet stratificat sunt compuse  din doua sau mai multe straturi,prevazute cu nut-feder, finisate sau nefinisate si se pot monta prin lipire, prindere mecanica sau flotante
Practic, produsul a aparut ca o solutie alternativa la parchetul masiv,  bazata pe utilizarea unor materiale alternative, mai usoare si pe  considerente legate de pret si protectia mediului. Parchetul stratifcat este mai stabil dimensional decat parchetul masiv datorita modului de fabricare si este in majoritatea cazurilor recomandat  peste pardoselile  incalzite. In anii ’80 a aparut sistemul de imbinare cu click, care i-a conferit un ascendent major produsului raportat la parchetul masiv: usurinta cu care poate fi montat si posibilitatea utilizarii unui sistem flotant ce reduce semnificativ costurile si durata instalarii.
- design
aproape orice model de parchet, simplu sau complex, din lemn masiv sau stratificat montat  prin lipire sau prindere mecanica . modelele pot fi infinite si pot fi create din diferite specii de lem care se pot combina intre ele. Deasemenea se pot combina si cu alte tipuri de materiale (piatra, metal, etc)                   
• Scari
- trepte - executie elemente de treapta, din lemn masiv sau stratificat, drepte sau evantai din panou intreg sau tesut
             
- contratrepte- executie contratrepte din lemn masiv sau stratificat, din panou intreg sau tesut
- balustrade- executie balustrade din lemn masiv cu balustri drepti,strunjiti sau sculptati si mana curenta dintr-o bucata sau tesuta

Pardoseli flexibile
          Pardoseli din pluta
Longevitatea pardoselii de pluta se datoreaza elasticitatii sale. Gratie aceleiasi proprietati, comparativ cu pardoseala de lemn masiv sau cu cea de bambus, pardoseala de pluta este mai placuta la pasit si mult mai silentioasa.
Pardoselile de pluta sunt o optiune interesanta si din considerente ecologice si de protejarea naturii. Materia prima este pluta obtinuta prin decojirea scoartei stejarului de pluta (Quercus Suberus). Acest arbore creste in paduri protejate, iar exploatarea sa nu presupune taierea copacului. Scoarta de pluta se recolteaza o data la 9-10 ani. Dupa recoltare, in urmatorii ani scoarta se reface si copacul nu moare ci are o viata de pana la 200 de ani. Practic alegerea pardoselii de pluta nu determina distrugerea naturii, ci ofera posibilitatea de a produce in continuare materiale „naturale”.
Pluta este inegalabila datorita sumei proprietatilor combinate in acelasi material. Nici un alt material, natural sau artificial nu intruneste toate aceste insusiri: izolare termica, izolare acustica si antivibratii, antialergenica, antibacteriana, antistatica, rezistenta la uzura si abraziune, greutate specifica redusa, impermeabilitate, elasticitate, nu este atacata de carii, impiedica formarea mucegaiului. Toate aceste proprietati recomanda pluta ca material “verde” deosebit de valoros, performant, natural si regenerabil. O alternativa pentru cei care nu vor sa faca compromisuri.
Pluta poate fi sub forma de covor, dale, lamele  cu sau fara substrat, cu montaj prin lipire sau flotant. Pardoselile din pluta se pot reconditiona(slefui) in cazul deteriorarii finisajului.
PVC – Linoleum
- montaje prin lipire, in dale sau covoare, sudate sau sigilate ideale pentru birouri, holuri, cantine, unitati medicale sau spatii publice dar si rezidentiale.
Mocheta – Cauciuc
- montaje prin lipire in domeniu rezidential, public, sportive.

Pardoseli tehnice si sportive

Pardoseli tehnice
- executate pe inaltimi variabile, cu diverse tipuri de finisaj,fixe sau demontabile, ignifugate si rezistente la incarcaturi mari.
Pardoseli sportive
- fitness/aerobic - sisteme din lemn sau alte tipuri de materiale, cu elasticitate redusa.
- squash - sisteme de pardoseli din lemn cu rezistenta sporita la alunecare, finisate sau nefinisate.
- FIBA - sisteme de pardoseli din lemn omologate pentru orice nivel de competitie sportiva.
Alte pardoseli
• Pardoseli industrial
 
• Pardoseli speciale
- aproape orice isi poate imagina beneficiarul dornic de nou, unicat, peronalizat: sticla, piele, etc.
• Pardoseli exterior

Placari fatade
Cladding - sisteme de protectie a fatadelor cladirilor, executate din lemn